Pages

Powered by Blogger.

PAKEJ PENDAFTARAN

JANGAN LENGAH LAGI!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!
MULAKAN SEKARANG!!!



PROMOSI BESAR BESARN

PENGHUJUNG TAHUN



PAKEJ  (GOLDEN DEALER)
* Yuran pendaftaran RM620 Harga SEMASA RM150. Sekarang RM130

YURAN PROMOSI RM100 SAHAJA

PERCUMA MODAL PERMULAAN 
RM30

* SILA SMS SAYA UNTUK MENGETAHUI PERSEN KEUNTUNGAN (%)  
(0179189905 sms/whatsapp / 0139935433 sms sahaja).
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Dealer & Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri tanpa had.
* Yuran pendaftaran Agen anda tetapkan sendiri.
* Percent keuntungan agen dibawah anda boleh tentukan sendiri.
* Mendapat Komisen Overriding Pembelian Downline/Agent.
* Minimum tambah modal RM10 dan keatas.[klik disini]


PAKEJ  (SILVER DEALER)
* Yuran pendaftaran RM450 Harga SEMASA RM110. Sekarang Hanya RM90

YURAN PROMOSI RM80 SAHAJA

PERCUMA MODAL PERMULAAN 
RM30

* SILA SMS SAYA UNTUK MENGETAHUI PERSEN KEUNTUNGAN (%) 
(0179189905 sms/whatsapp / 0139935433 sms sahaja).
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Dealer & Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri tanpa had.
* Yuran pendaftaran Agen anda tetapkan sendiri.
* Percent keuntungan agen dibawah anda boleh tentukan sendiri.
* Mendapat Komisen Overriding Pembelian Downline/Agent.
* Minimum tambah modal RM10 dan keatas.[klik disini]


PAKEJ  (DEALER 1)
* Yuran pendaftaran RM330 Harga SEMASA RM70 SAHAJA


YURAN PROMOSI RM60 SAHAJA

PERCUMA MODAL PERMULAAN 
RM20
Celcom (4.50%)
Maxis (3.00%)
DiGi (4.20%)
TuneTalk(4.00%)
Umobile(5.00%).
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Dealer & Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri tanpa had.
* Yuran pendaftaran Agen anda tetapkan sendiri.
* Percent keuntungan agen dibawah anda boleh tentukan sendiri.
* Mendapat Komisen Overriding Pembelian Downline/Agent.
* Minimum tambah modal RM10 dan keatas.[klik disini]


PAKEJ  (DEALER 2)
* Yuran pendaftaran RM250 Harga SEMASA RM50 SAHAJA


YURAN PROMOSI RM40 SAHAJA

PERCUMA MODAL PERMULAAN 
RM10 

Celcom (4.20%)
Maxis (2.90%)
DiGi (4.00%)
TuneTalk(3.50%)
Umobile(4.00%).
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri tanpa had.
* Yuran pendaftaran Agen anda tetapkan sendiri.
* Percent keuntungan agen dibawah anda boleh tentukan sendiri.
* Mendapat Komisen Overriding Pembelian Downline/Agent.
* Minimum tambah modal rm10 dan keatas.[klik disini]


PAKEJ  (AGENT 3)
* Yuran pendaftaran RM100 Harga SEMASA RM30 SAHAJA

YURAN PROMOSI RM20 SAHAJA

PERCUMA MODAL PERMULAAN 

RM10

Celcom (3.50%)
Maxis (2.60%)
DiGi (3.20%)
TuneTalk(3.00%)
Umobile(3.20%)
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Minimum tambah modal rm10 dan keatas.[klik disini]


PAKEJ  (AGENT 4)
* Yuran pendaftaran RM50 Harga SEMASA RM10 SAHAJA

YURAN PERCUMA 

TERHAD 10 ORANG SAHAJA

*Syarat Daftar hanya PERLU buat bayaran RM10 sahaja sebagai modal permulaan. Bermakna RM10 ini akan diberi kepada anda dalam bentuk modal untuk anda topup. 
TIADA YURAN DIKENAKAN!!!

Celcom (2.70%)
Maxis (2.50%)
DiGi (3.00%)
TuneTalk(2.50%)
Umobile(3.00%).
* Boleh Menjual Menggunakan SMS @ online
* Dapat web server Agent
* Boleh topup secara online
* Boleh bayar bill telefon maxis, celcom, digi, umobile, bill astro dan banyak lagi.[klik disini]
* Dapat Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan Melalui SMS
* Minimum tambah modal rm10 dan keatas.[klik disini]


SILA PILIH PAKEJ DI ATAS. KEMUDIAN IKUT CARA PENDAFTARAN DI BAHAGIAN PENDAFTARAN. [klik sini] UNTUK KE CARA DAFTAR.


Contoh Pengiraan Keuntungan
Setiap percent yang ditawarkan, darab dengan harga topup sebenar,akan dapat harga diskaun/harga agent...

CONTOH
UMOBILE 5.00% x rm10 = rm0.50 *** RM10 - RM0.50 = RM9.50 *** Untung RM0.50
UMOBILE 5.00% x rm20 = rm1.00 *** RM20 - RM1.00 = RM19.00 *** Untung RM1.00
UMOBILE 5.00% x rm30 = rm1.50 *** RM30 - RM1.50 = RM28.50 *** Untung RM1.50

Jika anda topup RM30 UMOBILE, RM30 - RM1.50 dan harga agent yang anda akan dapat RM28.50. Server hanya tolak RM28.50 sahaja dari modal anda. Harga topup lebih murah dari harga pasaran...baki RM1.50 itu adalah untung anda...Lagi banyak anda topup, lagi banyak diskaun yang anda akan dapat...

BERMULA 1 JANUARI 2016

NILAI TOPUP AKAN MENDAPAT REBAT. BERMAKNA ANDA BOLEH MENJUAL DENGAN NILAI ASAL IAITU RM10 JUAL RM10. SESETENGAH TELCOM REBAT DAPAT SEDIKIT LEWAT.


Di atas ini adalah sekadar CONTOH PENGIRAAN. Nilai Percen Keuntungan adalah mengikut pakej yg anda daftar.


KELEBIHAN DAFTAR SEBAGAI AGEN TOPUP DENGAN KAMI :

  • Percent keuntungan yang tinggi.
  • Boleh topup secara online atau menggunakan handphone.
  • Boleh menggunakan Broadcast Message (Bulk SMS).
  • Boleh bayar bil telefon,bil astro,bil air,bil elektrik,telekom dan banyak lagi.
  • Percent keuntungan agen bawah anda tentukan sendiri.
  • Mendapat Komisyen overriding dari agen bawah.


KENAPA ANDA MEMILIH KAMI?

  • Yuran keahlian yang Termurah.
  • Mudah berniaga, Semua orang boleh sertai perniagaan ini.
  • Pendapatan secara “real time”.
  • Perkhidmatan server terbaik & pantas.
  • Reload serta merta.
  • Tidak memerlukan premis perniagaan – Urusniaga hanya melalui SMS atau online
  • Tidak memerlukan pekerja – Anda uruskan sendiri.
  • Tidak perlu menyimpan stok kad topup.
  • Khidmat bantuan melalui Hotline.
  • Tidak perlu maintain jualan.
  • Boleh mendaftarkan sendiri agen baru.
  • Tidak perlu pergi ke kedai topup untuk topup.
  • Terima komisen hasil jualan downline.
  • Dapat Bonus.
  • Topup lebih murah daripada pasaran.


46 comments:

  1. minta pendapat mana yang terbaik klu nak pilih di antara semua pilihan di atas. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakej yg tinggi sekali. Golden Dealer. Beza setiap pakej adalah percen keuntungan dia.

      Delete
  2. Boleh daftar bile2 msae ke..

    ReplyDelete
  3. Ye.. akan di aktifkan dalam masa 24 jam.

    ReplyDelete
  4. Saya berminat Dan juga suri rumah dan juga tidak mempunyai online dirumah mcm mana?

    ReplyDelete
  5. sy nak tnye..ada yuran apa2 lg x, selepas daftar jd egen..kena bayar sewa ke apa ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhu tya,sekiranya kwn kita mhu topup rm10 kita minta lgikn duit tambahan sbb gst?

      Delete
  6. mcm mana dgn gst plak..klu topup rm10..+ 6% gst kan..total rm10.60..klu pelangan nak topup rm10..sy agen x ambil pun % gst 2..topup mcm biasa..sy sebagai egen rugi atau tidak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya akan rugi, sebab gst pihak telco yg kenakan bukan kita.

      Delete
  7. Skrang ni pihak company mmg tolak GST ke??

    ReplyDelete
  8. Pakej2 ni ad lagi ka skrg?

    ReplyDelete
  9. lps jd agen,kalau nak berurusan topup or byr bill mcm mana,acc kita nak kna ada crdt dlu or pakai dlu baru byr

    ReplyDelete
    Replies
    1. masukkan modal dulu dalam akaun topup. Guna modal tersebut utk topup. Habis tambah semula.

      Delete
  10. Pakej bole di upgred k tidak

    ReplyDelete
  11. Assalam en,
    Kalau saya sebagai GD bolehkah saya daftarkan GD?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. tak boleh sebab sama level dealer.

      Delete
  12. bos yang pakai mesin tu ada ka ,siap bayar bill smua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesin Printer boleh keluarkan topup pin sahaja. Boleh beli direct dengan syarikat. Di web agent ade info.

      Delete
  13. Bos saya berminat..macammana mau jadi egen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pilih pakej mana yang berminat di atas. Beza setiap pakej adalah level Dealer dan Agent serta beza percen keuntungan. Kemudian ikut langkah daftar di bahagian pendaftaran.

      Delete
  14. keuntungan itu dari segi duit atau pun kredit?

    ReplyDelete
  15. Saya berminat..kalo lps daftar..bila boleh bank in modal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Modal boleh bank in sekali dengan yuran. Atau nak bank in selepas daftar pun boleh, ikut langkah di bahagian Tambah Modal.

      Delete
  16. Hubungi tuan melalui WhatsApp boleh ke?

    ReplyDelete
  17. Terima payment untuk semua telco atau yang tercatat sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Payment? untung ke? akan dapat mane2 telco yg ada percen keuntungan, bukan yg di atas sahaja.

      Delete
  18. Untuk bukan warga negara malaysia boleh daftar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh asalkan ada no fon dari telco malaysia.

      Delete
  19. Nak Tanya sekarang beli top up pihak telco langsung tolak dari credit yg kita Ada. Jadi kalau saya Juanl top up dgn harga biasa. Tak akan rugi kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf sy kurang faham.
      Utk topup kita gunakan modal dalam akaun topup. Bila habis kita tambah.. tiada rugi malahan untung.

      Delete
  20. Assalam, nak tnye, masih ade pndftrn utk pakej plg besar?

    ReplyDelete
  21. As Salam..
    untuk daftar Agent 3 Rm 20 masih boleh ke?
    kalau saya transfer dari akaun Public Bank boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam... masih boleh. Disarankan guna bank maybank atau cimb sahaja.

      Delete
  22. assalam..nk tnya..pakej DEALER 1 msih ad lgi x yg hrga rm70 tu ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam.. ya masih ada. Boleh ikut cara daftar dibhagian Pendaftaran.

      Delete

 

Followers